Vrachtwagentransport in Oost-Vlaanderen

Ervaring met vloeibare producten

Uitgeruste transportwagens

Vervoering met dubbele bemanning

Vrachtwagentransport laat u uitvoeren door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen. Yebo Trans, een transportbedrijf in Zottegem, in de regio Brussel, beschikt over moderne wagens en vaste, ervaren chauffeurs. Wij regelen voor elke job dé perfecte chauffeur. Als u een nieuwe klant bent zullen als eerst onze zaakvoerders uw levering vervoeren. Zij kunnen zo goed inschatten wat de job precies inhoudt en welke werknemer het beste hierbij past. U kunt dus rekenen op vaste gezichten en persoonlijke service.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Vrachtwagentransport laat u verzorgen door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen

Als het gaat om vrachtwagentransport en het nakomen van afspraken, staat stiptheid en correctheid bij ons hoog in het vaandel. We vervoeren uw producten onder uitstekende omstandigheden. Zo zorgen wij ervoor dat de levering in perfecte conditie aankomt bij de klant. Onze chauffeurs hebben een carte blanche en beleveren voornamelijk België en haar buurlanden. Maar ook voor vrachtwagentransport in heel Europa kunt u bij ons bedrijf in Oost-Vlaanderen terecht!

Kies voor een ervaren partner

Naast vrachtwagentransport biedt ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen nog veel meer diensten aan. Zo is het ook mogelijk om lichte en kleine ladingen door ons te laten vervoeren in bestelwagens. Daarnaast zit u bij ons ook goed als u op zoek bent naar een ervaren partner in staaltransport. Bent u benieuwd naar alle mogelijkheden? Neem dan contact met ons op. U belt hiervoor naar 0032 486 13 78 80 of u stuurt een mail naar info@yebotrans.be. Een offerte aanvragen doet u eenvoudig online.