Skip to main content

Onze transport diensten

Transport van bloemen & planten

Yebo Trans is gespecialiseerd in het transport van bloemen en planten hiervoor zijn onze koelopleggers speciaal aangepast zodat er 43 Deense karren in passen, en beschikken deze over een laadklep. Wij hebben ervaring in het transport van bij kwekers tot bij de klant, zowel veilingen als winkels, zowel Nationaal als Internationaal.

Offerte aanvragen

Koel & vriestransport

Yebo Trans is gespecialiseerd in het transport van levensmiddelen tot farmaceutische en medische producten onder geleide temperaturen van -25 °C tot +25 °C. Onze voertuigen zijn hiervoor ook uitgerust met een live temperatuur monitoring systeem. Deze zijn zowel Nationaal als Internationaal in te zetten.

Offerte aanvragen

Transport met laadklep

Yebo Trans heeft opleggers, bakwagens en bestelwagens met laadklep die het laden of lossen van zware of high care goederen makkelijker maakt. Waardoor we flexibeler zijn en de goederen zelf kunnen laden of lossen. Deze zijn zowel nationaal als internationaal in te zetten.

Offerte aanvragen

Huif- & coiltransport

Yebo Trans beschikt over huiftrailers met en zonder lange coilgoot of laadklep. Tevens beschikken we ook over city-trailers met laadklep. Daardoor kunnen we ook moeilijke plaatsen bereiken. Zowel nationaal als internationaal in te zetten.

Offerte aanvragen