Transport in de Benelux

Ervaring met vloeibare producten

Uitgeruste transportwagens

Vervoering met dubbele bemanning

Wij verzorgen graag uw transport in de Benelux. Bij ons rekent u op persoonlijke service. Yebo Trans is gevestigd in Zottegem, niet ver van Brussel. Onze zaakvoerders rijden zelf en zijn dus goed op de hoogte van de omstandigheden. De nieuwe jobs worden eerst uitgevoerd door een zaakvoerder. Zo krijgen wij inzicht in wat de job inhoudt. Hierna wordt één van onze chauffeurs ingeschakeld. We kiezen een medewerker die het best bij de job past.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

 

Wij verzorgen graag uw transport binnen de Benelux

Yebo Trans heeft veel ervaring in het organiseren en verzorgen van internationaal wegtransport en transport in de Benelux. Stiptheid en correctheid in het nakomen van onze afspraken is dan ook onze sterkste troef. Dit is zeer belangrijk als het gaat om het uitvoeren van transport in de Benelux of daarbuiten. Wij vervoeren uw producten in uitstekende omstandigheden. Dit betekent dat we de producten in perfecte conditie afleveren.

Maak gebruik van ons uitgebreide dienstenpakket

Wij bieden een uitgebreid dienstenpakket bij transport in de Benelux. Zo kunt u bij ons terecht voor onder andere geconditioneerd transport of staaltransport. Wanneer u wilt weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen, neemt u contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0032 486 13 78 80 of door te mailen naar info@yebotrans.be. Wij bieden daarnaast niet alleen vrachtwagentransport aan. Kleine en lichte ladingen vervoeren we ook met onze bestelwagens. Wilt u gebruik maken van ons brede dienstenpakket voor transport in de Benelux? Vraag een offerte aan!