Tankcontainertransport in Oost-Vlaanderen

Ervaring met vloeibare producten

Uitgeruste transportwagens

Vervoering met dubbele bemanning

Wanneer u op zoek bent naar een partner voor uw tankcontainertransport in Oost-Vlaanderen, kies dan voor Yebo Trans in Zottegem, niet ver van Brussel! Onze ervaren chauffeurs hebben een carte blanche en verzorgen een correcte en stipte aflevering van al uw producten. Daarnaast staat persoonlijke service hoog in ons vaandel. Wij zorgen voor een passende chauffeur voor iedere job!

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Wij verzorgen graag uw tankcontainertransport in Oost-Vlaanderen

Tankcontainertransport in Oost-Vlaanderen wordt vaak gebruikt voor het vervoeren van vloeistoffen. Dit kunnen gevaarlijke stoffen zijn, maar ook niet-gevaarlijke stoffen. Yebo Trans heeft ervaring in het transporteren van beide soorten vloeistoffen. De tankcontainers zijn gebouwd volgens de ISO-eisen, wat inhoudt dat men rekening houdt met kwaliteit, veiligheid, milieu en duurzaamheid. Daarnaast voldoen de tankcontainers aan de internationale wet- en regelgeving.

Kies voor onze expertise en ervaring

Naast tankcontainertransport verzorgen wij ook allerlei andere diensten in Oost-Vlaanderen, zoals expres transport en staaltransport. Daarnaast transporteren wij ook lichte en kleine ladingen met bestelwagens. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact op met onze medewerkers! Bel hiervoor naar 0032 486 13 78 80 of stuur een e-mail naar info@yebotrans.be. Wanneer u precies wilt weten wat u van ons kunt verwachten, vraagt u een offerte aan.