Staaltransport

Ervaring met vloeibare producten

Uitgeruste transportwagens

Vervoering met dubbele bemanning

Staaltransport laat u verzorgen door Yebo Trans in Zottegem, nabij Brussel! Wij verzorgen staaltransport in de breedste zin, van buizen tot pakketten plaatstaal. Bij ons rekent u op persoonlijke service. Wij zorgen voor een passende chauffeur voor iedere job. Daarnaast staat stiptheid en correctheid bij het nakomen van afspraken hoog in ons vaandel.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Onze chauffeurs hebben veel ervaring met staaltransport

Als het gaat om het vervoeren van staal, dan is het van belang dat u kiest voor een bedrijf met veel ervaring met transport. Daarom kiest u voor ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen! Wij leveren staaltransport in de Benelux en door de rest van Europa. Onze chauffeurs en zaakvoerders begrijpen daardoor precies hoe verschillend de opdrachten van elkaar kunnen zijn. Ze weten waar ze op moeten letten. We beschikken over diverse opleggers die zeer geschikt zijn voor het vervoer van staal.

Neem contact met ons op

Naast staaltransport verzorgen wij allerlei andere soorten transport, zoals het vervoer van bloemen en planten en het uitvoeren van ADR transport. Uw producten leveren we in perfecte conditie af omdat wij de levering in uitstekende omstandigheden vervoeren. Wilt u meer weten over wat wij voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons via 0032 486 13 78 80 of door een e-mail te sturen naar info@yebotrans.be. Onze medewerkers voorzien u van passend advies en informeren u over de mogelijkheden.