Internationaal wegtransport

Ervaring met vloeibare producten

Uitgeruste transportwagens

Vervoering met dubbele bemanning

Internationaal wegtransport vraagt om veel ervaring en een goede voorbereiding. Yebo Trans verzorgt zowel Europees transport als internationaal wegtransport. Ons bedrijf, dat zich bevindt in Zottegem, in de omgeving van Brussel, vervult daarom graag de rol van partner in Europees en internationaal transport voor uw onderneming. Stiptheid, correctheid en persoonlijke service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij vervoeren de levering in perfecte omstandigheden. Hierdoor leveren we de producten in uitstekende conditie af bij de klant.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

 

De juiste chauffeur voor ieder internationaal wegtransport

Wij beschikken over een sterk Europees netwerk, waardoor wij transport binnen de Benelux en internationaal wegtransport verzorgen. Onze medewerkers hebben een carte blanche en beleveren veelal in België en haar buurlanden. Wij zorgen altijd voor de juiste persoon voor de job. De zaakvoerder zal normaal gesproken de eerste levering afhandelen, zodat we inzicht verkrijgen in wat de job precies inhoudt. Daarna kiezen we de geschikte chauffeur. Wanneer u Europees transport laat verzorgen door ons, kunt u daarom rekenen op een vast gezicht.

Neem contact met ons op en vraag een offerte aan

Naast Europees transport en internationaal wegtransport bieden wij een uitgebreid dienstenpakket aan. Zo kunt u bij ons ook terecht voor tankcontainertransport en ADR transport. Lichte leveringen vervoeren wij ook met bestelwagens. Heeft u vragen over onze diensten met betrekking tot Europees transport of internationaal wegtransport? Neem gerust contact met ons op. U bereikt ons door te bellen naar 0032 486 13 78 80 of door een e-mail te sturen naar info@yebotrans.be. Wanneer u precies wilt weten wat u van ons kunt verwachten, vraag een offerte aan!