Geconditioneerd transport in Oost-Vlaanderen

Ervaring met vloeibare producten

Uitgeruste transportwagens

Vervoering met dubbele bemanning

Als u op zoek bent naar een ervaren en betrouwbare partner op het gebied van geconditioneerd transport, dan vervult ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen graag deze rol! Yebo Trans, een transportbedrijf in Zottegem, niet ver van Brussel, beschikt over ervaren en vaste chauffeurs. Het aanbieden van persoonlijke service is daarbij onze sterkste troef. Onze zaakvoerders rijden zelf ook mee. Zij zorgen ervoor dat voor iedere job de juiste chauffeur wordt gekozen.

Heeft u vragen?

Neem contact met ons op

Geconditioneerd transport laten verzorgen door ons in Oost-Vlaanderen

Stiptheid en correctheid als het gaat om het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel. Tijdens het uitvoeren van geconditioneerd transport zorgt ons bedrijf in Oost-Vlaanderen er dan ook voor dat alle producten in optimale omstandigheden worden vervoerd. Zo kunt u erop rekenen dat we de levering in perfecte conditie afgeven aan de klant. Onze chauffeurs hebben een carte blanche. Zij beleveren vooral België en haar buurlanden, maar verzorgen ook internationaal wegtransport door heel Europa.

Bel ons voor meer informatie

Naast geconditioneerd transport verzorgt ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen allerlei andere vormen van transport. Wanneer u bijvoorbeeld een kleine en lichte levering heeft, is het ook mogelijk om deze te laten vervoeren met bestelwagens. Ook bieden wij andere services aan, zoals het vervoeren van gevaarlijke stoffen. Wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 0032 486 13 78 80 of door een mail te sturen naar info@yebotrans.be.