Wanneer u op zoek bent naar een ervaren partner in expres transport, kies dan voor Yebo Transport in Oost-Vlaanderen. Wij hebben ervaring in dringende vrachten en hebben daarbij ook de troef dat wij dubbel bemand rijden. Daarnaast zorgen wij er altijd voor dat wij de juiste persoon voor het vervoeren van uw producten kiezen. Bij nieuwe klanten rijden onze zaakvoerders eerst voor zodat zij kunnen inschatten wat de job precies inhoudt. Daarna wordt de juiste chauffeur toegewezen.

Voor betrouwbaar expres transport kiest u voor ons bedrijf in Oost-Vlaanderen

U kiest voor expres transport bij ons bedrijf in Oost-Vlaanderen wanneer u iets snel wenst te vervoeren. Wij leveren snel en betrouwbaar. Stiptheid en correctheid in het nakomen van afspraken staan bij ons dan ook hoog in het vaandel. Ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen verzorgt expres transport in de Benelux en ver daarbuiten.

Bel ons en vraag een offerte aan

Heeft u een kleine en lichte lading die u snel wilt afleveren? Ook dan kunt u bij ons terecht! Bij ons transportbedrijf in Zottegem, niet ver van Brussel, in Oost-Vlaanderen verzorgen wij niet alleen vrachtwagentransport, maar ook vervoer van kleine en lichte ladingen in bestelwagens. Wilt u meer weten over alle andere services die wij aanbieden, bijvoorbeeld het vervoeren van bloemen en planten? Neem dan gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. Als u ons wilt spreken, belt u naar 0032 486 13 78 80 of stuurt u een e-mail naar info@yebotrans.be.