Als u zoekt naar een ervaren partner voor transport, dan kiest u voor Yebo Trans in Zottegem, nabij Brussel, in Oost-Vlaanderen. Het is namelijk belangrijk dat het vervoeren van deze gevaarlijke stoffen wordt uitgevoerd door een bedrijf met veel ervaring in vervoer van vloeibare producten. Ongelukken tijdens het vervoeren van gevaarlijke stoffen en goederen komen niet vaak voor, maar wanneer er namelijk wel een ongeval plaatsvindt, ontstaat er een extreem gevaarlijke situatie waarbij de gevolgen voor mens en milieu niet te overzien zijn.

Laat vervoer van vloeibare producten correct uitvoeren door ons bedrijf in Oost-Vlaanderen

Om schade aan gezondheid en milieu te voorkomen, voldoet ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen aan alle eisen die nodig zijn voor vervoer van vloeibare producten. Wij beschikken over de juiste, geldige documentatie en zorgen ervoor dat de juiste persoon alle jobs uitvoert. Zo kunt u er zeker van zijn dat de goederen op de juiste manier worden afgehandeld. Hierbij kan het gaan om het transporteren van:

  • Explosieve stoffen
  • Organische perioxiden
  • Infectueuze stoffen.
  • Radioactieve stoffen

Naast het verzorgen van vloeibare producten, vervoert ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen ook niet-gevaarlijke stoffen zoals frituurolie.

Laat ons uw transport verzorgen

Wij hebben in deze sector ervaring met niet-gevaarlijke en gevaarlijke vloeibare producten in tankcontainers en tankwagens in België, Nederland, Frankrijk, Duitsland en meer Europese landen. Bij ons transportbedrijf in Oost-Vlaanderen rekent u op stiptheid en correctheid als het gaat om vloeibare producten. Ook voor onze andere services, zoals geconditioneerd transport, handelen wij alles op de juiste manier af. Heeft u vragen of wilt u weten wat wij nog meer voor u kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op of vraag een offerte aan. U bereikt ons door te bellen naar 0032 486 13 78 80 of door te mailen naar info@yebotrans.be.